✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Gwen

Gwen (49 jaar) is in 15 weken 15 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Ook zijn haar chronische medische aandoeningen verzacht en/of zelfs verdwenen.

Gwen is ontzettend blij met haar nieuwe leefstijl en wil nooit meer anders. En wij zijn ontzettend trots op haar, vandaar dat we haar graag in de spotlight zetten.

Lees hieronder het inspirerende verhaal van Gwen.

Gwen aan het woord

Ik deel mijn verhaal nu al mondeling met iedereen die het maar wil horen. Steeds meer mensen vragen aan mij wat ik aan het doen ben dat ik zo goed ben afgevallen. Ik krijg allerlei complimenten en hoor regelmatig dat ik er zo goed uit zie. Nu ik mijn verhaal ook via deze weg kan vertellen, ben ik helemaal blij. Ik ben ook gewoon zo enthousiast over PuurFiguur! Het is een superleuk concept.

Chronische aandoeningen

Mijn startgewicht benoem ik liever niet. Het gaat er namelijk niet om wat je weegt. Het gaat erom dat je goed voor jezelf wilt zorgen. Dan worden de cijfertjes op de weegschaal vanzelf minder. Dat ik startte met PuurFiguur was dan ook niet per se om af te vallen, hoewel ik wel te zwaar was. Mijn grote reden om te starten met PuurFiguur was mijn gezondheid. Ik kampte namelijk met chronische aandoeningen, waaronder lipoedeem, fybromyalgie, chronische vermoeidheid, opvliegers door de overgang, nachtzweten en een spastische darm.

Diëten hielp niet

In 2014 werd ik voor het eerst gediagnostiseerd met een van de aandoeningen. Gedurende de jaren die voorbij gingen, kwamen er steeds meer medische uitdagingen bij en ook werd ik steeds zwaarder. Vooral in de laatste 5 jaar kwam ik in gewicht veel aan. Ik heb van alles geprobeerd op het gebied van dieetstijlen: shakes, repen, gewoon gezond eten, begeleiding door een medisch diëtiste, etc. Maar niets hielp. Daarom had ik het afvallen al opgegeven en lag mijn focus ook niet hierop tijdens het volgen van PuurFiguur.

Tijd voor gezondheid

Het volgen van het plan is me niet tegengevallen. Alles was heel lekker en heel duidelijk. Ik miste eigenlijk helemaal niets en had niet het gevoel dat ik iets moest ‘volhouden’. Wel werk ik vanuit huis en besloot ik echt tijd vrij te maken voor mijn gezondheid.

Ongemakken verdwijnen

Ik eet nu helemaal geen brood en pasta meer en hier zijn mijn darmen erg blij mee. Ik heb veel minder last van mijn spastische darm. Ook de andere aandoeningen zijn verbeterd. Ik heb meer energie, ik heb een lekkerder gevoel, ik ben blij dat ik afval (want dit lukt met PuurFiguur nu wel) en ik heb geen last meer van opvliegers en nachtzweten. Ik heb veel betere resultaten gekregen dan ik had verwacht! Ik wilde gewoon iets minder last hebben van alles, maar nu zijn sommige ongemakken gewoon helemaal verdwenen én ik val af.

15 kilo afgevallen

Ik weet nog dat ik aan het eind van de 1e week voor het eerst op de weegschaal ging staan en ik zag dat ik een kilootje was afgevallen. Ik dacht nog dat het hier misschien wel gewoon bij zou blijven. Maar ik ben nu 15 weken verder en in totaal 15 kilo afgevallen. Daarnaast zijn de ongemakken die ik ervoer dus stevig verminderd of helemaal weg. Ik zal nooit meer 15 kilo zwaarder willen worden, en mijn lijf geeft zo goed aan wat ik moet eten om gezond te worden en te blijven. Dit is nu voor mij echt my way of life.

Gwen, wat heb je mooie resultaten behaald! Je ziet er fantastisch uit en we zijn blij te horen dat ook je ongemakken zijn verminderd en sommige zelfs compleet zijn verdwenen. We wensen je heel veel geluk en gezondheid toe.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen