Het succesverhaal van Guus

Guus (53 jaar) had een moeizame relatie met eten. Met PuurFiguur viel ze binnen twee maanden tijd 11 kilo af en profiteert ze daarnaast ook van vele gezondheidsvoordelen.

De weekmenu’s uit het plan gaven haar houvast en hebben ervoor gezorgd dat ze deze nieuwe levensstijl heeft omarmd en nooit meer anders wil. Lees hieronder haar verhaal.

Guus aan het woord

Stressvolle tijd

Ik heb een aantal stressvolle jaren achter de rug waarin ik in totaal 16 kilo ben aangekomen. Wat ik ook probeerde om deze kilo’s kwijt te raken: niks hielp. Via Facebook maakte ik op een gegeven moment kennis met de plannen van PuurFiguur. Ik bestelde een plan en besloot, zonder er verder bij na te denken, gewoon te starten. Dat was om precies te zijn om 8 november 2019. Mijn gewicht bedroeg toen 86 kilo bij een lengte van 1.74m.

Flitsende start

De eerste week ging enorm goed. Ik viel meteen af en dit gaf me zoveel positiviteit en kracht dat ik het niet moeilijk vond om door te zetten. Al snel had ik genoeg aan de hoofdmaaltijden en liet ik de tussendoortjes achterwege. De eerste 4 weken viel ik zonder er verder moeite voor te doen maar liefst 8 kilo af!

Regelmaat en houvast

Voordat ik startte met PuurFiguur had ik totaal geen regelmaat in mijn eetpatroon. Ik heb een anorexia verleden en had om die reden een moeizame relatie met voeding. De weekmenu’s van PuurFiguur zorgden voor houvast door de regelmaat van drie maaltijden per dag. In het begin moest ik me er even toe zetten om de maaltijden voor mezelf te bereiden, maar dit zat al snel in mijn systeem. Ik ervoer dit als heel prettig en vind het nu nog steeds heel fijn dat hier een ritme in zit.

Streefgewicht bereikt

In twee maanden tijd ben ik 11 kilo afgevallen en heb ik mijn streefgewicht bereikt: 74,6 kilo. Mijn BMI is weer gezond, mijn omvang in centimeters is enorm verminderd, ik slaap beter, ben fitter en voel me gelukkiger. Ik heb allemaal nieuwe kleding moeten kopen, want niks paste meer.

Reset

Ik heb het gevoel dat ik mijn lichaam met deze manier van eten gereset heb en dat het nu gestabiliseerd is in het normale. Ik kan nu ook gewoon af en toe een wijntje nemen of de teugels iets laten vieren, zonder dat ik hiervan aankom.

Nieuwe levensstijl

Mensen in mijn omgeving herkennen mij haast niet meer terug. Ook vragen veel mensen mij advies over hoe ik dit bereikt heb. Ik verwijs ze dan met alle liefde naar PuurFiguur en geef aan dat dit geen dieet is, maar een nieuwe levensstijl. Een levensstijl die mij enorm goed bevalt. Ik wil nooit meer anders!


Geweldig om te lezen hoe snel jij jouw streefgewicht hebt bereikt Guus. Wat heerlijk dat je nu een gezonde relatie met eten hebt en je zo goed in je vel zit. Fijn dat PuurFiguur je heeft geholpen bij het creëren van jouw nieuwe levensstijl! We wensen je alle goeds toe.

Gezond afvallen met de PuurFiguur Methode

Geniet van heerlijke en simpele maaltijden waarmee je gezond en snel afvalt in alle delen van je lichaam inclusief de buikstreek.
  • Afvallen zonder hongergevoel of verplicht te sporten
  • 5 nieuwe weekmenu's met boodschappenlijsten
  • Met fysiek boek (gratis verzonden)

PuurFiguur is onder andere bekend van: