✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen. Ze draagt nu 2 broekmaten kleiner, voelt zich ontzettend goed en krijgt veel complimentjes.

Hieronder deelt Greet haar verhaal.

Greet aan het woord

Ik ben reuze enthousiast over de plannen van PuurFiguur. Ik ben blij met het resultaat en de gerechten smaken mij prima. Het enige nadeel waar ik nu tegenaan loop is dat ik volgende week op vakantie ga, en ik heb niets om aan te trekken. Al mijn kleding is te groot geworden! Er is nog geen zomerkleding te koop in de winkels hier en alle kleding vanuit mijn slanke periode van een paar jaar terug heb ik weggegeven. Op Gran Canaria zal ik gaan shoppen voor nieuwe zomerkleding, in ieder geval voor de vakantie!  

Gewichtstoename

Mensen die ouder worden, worden meestal ook wat dikker en zwaarder. Ik dus ook. Ik las al veel over buikvet en de gevolgen ervan. Ik had zelf een behoorlijk buikje. Het leek wel of ik zwanger was. Ik wist dus dat ik iets moest gaan doen om van het extra gewicht af te komen.

Starten met PuurFiguur

Via Google kwam ik al gauw op de website van PuurFiguur en het sprak me aan. Ik startte ik met een gratis weekmenu van PuurFiguur, omdat ik graag wilde weten hoe het eetplan me zou bevallen.  

Lekkere gerechten

Het weekmenu beviel me zo goed dat ik besloot om de PuurFiguur Methode te volgen. De gerechten vond ik lekker en ik ben er gewoon zonder al te veel drukte mee aan de slag gegaan. De bijbehorende boodschappenlijsten maken het volgen van het plan een stuk gemakkelijker, omdat je alle ingrediënten direct in huis hebt. Bij de start heb ik alle lang houdbare producten gekocht die ik nog niet had, en ik kocht natuurlijk ook de eerste versproducten. Daarnaast heb ik alle producten weggegeven die nog in mijn kast stonden en die niet binnen het plan gebruikt konden worden. 

12 kilo afgevallen

Het afvallen ging bij mij niet snel, maar wel heel stapsgewijs. Na 4 weken viel ik even niet meer af en twijfelde ik hierdoor of ik nog door moest gaan. Ik heb doorgepakt en ging gewoon lekker door met het plan, want afvallen gaat meestal niet zo snel als je ouder bent. Nu ben ik blij dat ik heb doorgezet. Ik ben ruim 12 kilo afgevallen en qua centimeters ben ik ook flink slanker geworden: 2 broekmaten verschil!

Veel complimenten

Hoewel het afvallen bij mij langzamer ging dan bij vele anderen, ben ik heel enthousiast. Mensen om mij heen gingen het op een gegeven moment ook zien. Ik ontvang veel complimentjes over hoe ik eruit zie en ik voel me echt goed. Ook de revalidatie na mijn nieuwe knie ging erg goed. En het traplopen gaat ook een stuk makkelijker sinds ik lichter ben. 

Tevreden met huidige gewicht

Ik ben helemaal in mijn sas en kan PuurFiguur alleen maar aanraden. En als je nog twijfelt, kun je altijd eerst het gratis weekmenu volgen, zodat je ervaart wat het voor je lichaam doet. Nu wil ik niet meer verder afvallen, maar nog wel gezond blijven eten. Momenteel weeg ik 64 kilo en daar ben ik erg tevreden mee. Ik ben een beetje zoekende naar het vinden van de juiste balans door meer gezonde koolhydraten toe te voegen, maar ook dat zal wel wennen en goedkomen!

Wauw, wat een mooie resultaten Greet! Je geeft aan dat je 12 kilo bent afgevallen en dat je je echt goed voelt. Wat fijn! We zijn heel blij voor je.

Nu je je streefgewicht hebt bereikt is het inderdaad goed dat je wat meer gezonde koolhydraten gaat toevoegen. In de PuurFiguur Methode staat op pagina 55 beschreven hoe je dit het beste kunt doen. Maar mocht je vragen hebben of hulp van onze deskundigen willen, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen