✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Gijs

Gijs (43 jaar) is in totaal 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en draagt nu 2 broekmaten kleiner. Ook stabiliseert zijn bloeddruk steeds meer en zit hij vol energie.

Hieronder lees je zijn inspirerende verhaal.

Gijs aan het woord

Tijdens het begin van de coronaperiode veranderden veel dingen. We zaten natuurlijk meer thuis en de sportscholen gingen dicht. Ook veranderden mijn gewoontes een beetje. Ik dronk wat vaker een biertje en at daar dan wat lekkers bij. Het stilzitten en het extra eten en drinken van ongezonde dingen maakte dat ik aankwam. Ik was eigenlijk al te zwaar, maar toen woog ik 111,2 kilo.

Hoge bloeddruk

Ergens wist ik natuurlijk wel dat mijn gewicht niet gezond was. Maar ik lachte er eigenlijk altijd om. Ik was ook altijd vrolijk. Ik was echt die ‘gezellige dikkerd’. Ik voelde nog niet de motivatie om af te vallen, tot ik mijn bloeddruk liet meten. Deze was veel te hoog, waardoor ik mij ben gaan inlezen over gezondheid en vet bij mijn organen. Dit was voor mij het moment dat ik zelf buiten ging sporten: rennen en fietsen. Het afvallen lukte redelijk, maar het ging langzaam en het vergde veel. Ik viel tot 103 kilo af, maar doordat mijn voeding nog niet op orde was, kwam ik weer aan tot ongeveer 108 kilo.

Starten met PuurFiguur

Na ongeveer een jaar zelf proberen, kwam een vriend van mij met een digitaal plan van PuurFiguur. In mei 2021 begon ik hiermee. Helaas was mijn oude eetpatroon erg sterk, en viel ik hier steeds weer in terug. Ik volgde het plan dus een beetje, in combinatie met mijn oude eetpatroon. Toch viel ik een klein beetje af: dagelijks zo’n 150/250 gram. Maar mijn oude patroon was te vertrouwd en het lukte me toen nog niet om er 100% voor te gaan.

Complimentjes

Na de zomervakantie ging ik er dan toch voor. Ik besloot helemaal geen alcohol meer te drinken en niet mee te doen met de barbecues. De eerste weken waren wel best wel pittig, maar na ongeveer 5 weken zagen mensen dat ik veel was afgevallen en stroomden de complimentjes binnen. Ik was toen al 6 kilo kwijt en was daar zo blij mee dat ik verder ging. De complimentjes motiveerden ontzettend.

Leven Zonder Buikvet

Het Leven Zonder Buikvet boek is tot nu toe echt mijn favoriet. De gerechten zijn zo lekker en voldoende gevarieerd. Iedere dag was voor mij een verrassing. Ik ben zo blij dat ik veel en lekker kan eten én evengoed afval.

20 kilo afgevallen en 2 broekmaten kleiner

Ik ben 20 kilo afgevallen en draag nu broeken in 2 broekmaten kleiner. Mijn omtrek wordt nog steeds slanker. Ik heb het sporten weer lekker opgepakt en wil de marathon lopen. Doordat ik veel ben afgevallen kan ik hier, zonder pijn aan mijn rug en knieën, voor trainen. Verder is mijn bloeddruk aan het normaliseren, zit ik vol energie, heb ik weer zin om dingen te ondernemen en ben ik het afgelopen jaar helemaal niet ziek geweest.

Voor nu wil ik nog ietsjes verder afvallen en zal mijn basis altijd gezond blijven. PuurFiguur bevalt ontzettend goed, dus ik ga er lekker mee door.

Wat een inspirerend succesverhaal Gijs. Wat een mooi resultaat heb je behaald. Ontzettend goed gedaan! We zijn trots op je en wensen je ontzettend veel succes met het trainen voor de marathon.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen