✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Franky

Franky is met PuurFiguur in totaal 54 kilo afgevallen. De dokter zei in 2016 dat als hij door zou gaan met ongezond leven, hij nog maximaal 2 jaar te leven had. Nu, 54 kilo lichter, is Franky gezonder dan ooit.

Zijn bloedwaardes zijn weer goed, hij gebruikt geen medicatie meer, hij zit vol energie en hij onderneemt graag weer dingen.

Lees hieronder het inspirerende verhaal van Franky.

Franky aan het woord

Ik zeg het eerlijk: zonder PuurFiguur had ik het nooit gehaald. Maar ik zal beginnen bij het begin. In de zomer van 2016 voelde ik me niet goed. Ik was kortademig, ik was altijd moe en ik woog 144 kilo. De huisarts stelde diabetes type 2 vast, waarvoor ik medicatie kreeg. De medicatie hielp niet voldoende, want ik moest het steeds blijven nemen. Logisch ook, want ik veranderde verder niets aan mijn leefstijl.

Harde boodschap

In november 2016 ging het nog niet beter. Ik vroeg daarom om een second opinion bij een andere dokter en daar kreeg ik een harde boodschap: als ik niets zou veranderen aan mijn leefstijl, zou ik nog maximaal 2 jaar leven. Dit kwam hard binnen, en vanaf dat moment ging ik radicaal om. Eerst probeerde ik zelf af te vallen door de ongezonde dingen te laten staan en wat meer te bewegen. Dit ging tot 128 kilo best wel goed. Maar vanaf dat punt stond ik stil en kreeg ik er niets meer af.

Starten met PuurFiguur

Een kennis, Koen Bruggemans van de boyband Get Ready, volgde PuurFiguur al en via hem maakte ik kennis met de plannen en de manier van eten. Ik besloot in 2019 ook een plan te volgen en dit beviel zo goed dat ik er meer bestelde (ondertussen heb ik 7 PuurFiguur plannen). Ongeveer 1 jaar lang heb ik de plannen 100% gevolgd. Het afvallen verliep eigenlijk direct vlot. Daarna ben ik zelf meer gaan experimenteren en ervaar ik ook dat ik af en toe een lekker uitstapje kan maken. Maar ik zal nooit meer teruggaan naar het oude. PuurFiguur is nu mijn leefstijl en dit zal altijd de basis blijven van waaruit ik wil leven en eten.

Gestaag afvallen

Het afvallen is bij mij vrij rustig en gestaag gegaan, en dit in combinatie met sporten heeft ervoor gezorgd dat ik eigenlijk helemaal geen overtollig vel heb. Ik hoef dus geen buikwandcorrectie. Hier ben ik zo blij mee! Het ziet er allemaal, ook bij mijn armen, zo goed uit. Dit had ik nooit kunnen behalen met een maagverkleining.

54 kilo afgevallen met PuurFiguur

Het was gerust niet altijd gemakkelijk. Ik heb zeker aan het begin ook ongemakken ervaren, maar ik wist dat ik iets moest veranderen. Ik ben een doorzetter. Ik geef niet op, dus ik ging door. In totaal ben ik met PuurFiguur 54 kilo afgevallen. Vergeleken met de zomer dat ik op mijn zwaarst was, is dit in totaal 62 kilo.

Vernieuwde man

Vele mensen hebben tegen mij gezegd dat ik het nooit zou volhouden. Maar zie hier, een totaal vernieuwde man. Ik doe nu allemaal andere dingen, ik zit vol energie, ik onderneem graag dingen, ik zie er anders uit (en hecht hier ook veel waarde aan; ik heb zelfs mijn haar laten doen in Zweden!) en zelfs mijn karakter is veranderd. Waar ik voorheen opvliegend en direct was, ben ik nu rustiger, kan ik relativeren en heb ik veel meer geduld.

Bloedwaardes weer goed

Ik ben me er zeer zeker van bewust dat ik nu in mijn bonusjaren leef. Ik geniet intens, mijn bloedwaardes zijn allemaal goed, ik gebruik geen medicatie meer en ik heb op een paar kilo na mijn streefgewicht behaald. Eigenlijk is mijn hele leven er op een positieve manier anders uit gaan zien. Dit wens ik een ieder ander ook!

Wauw Franky, we zijn onder de indruk van je verhaal. Wat heb je veel bereikt op eigen kracht en doorzettingsvermogen. Fantastisch! We zijn enorm trots op je en wensen je nog vele gelukkige en gezonde jaren toe.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen