✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Het succesverhaal van Deborah

Deborah (52 jaar) worstelde al 25 jaar met overgewicht en wat ze ook deed: ze viel niets af. Toch is het haar uiteindelijk gelukt!

Hieronder lees je hoe ze in 3 maanden 20 kilo afviel met PuurFiguur.

Deborah aan het woord

Sinds de pubertijd ben ik zoekende geweest naar een gezond lijf. Slank zijn had ik allang opgegeven. Sinds ik volwassen was werd ik namelijk wat te zwaar. Ik kon wel gemakkelijk afvallen, maar het kwam er ook weer gemakkelijk aan. Mijn eetgewoontes waren gewoonweg niet echt gezond en stond er niet bij stil dat kant-en-klaarmaaltijden, zoals een soepje of lasagne, ongezond zijn. Natuurlijk aten we ook gewoon onze groenten maar toch at ik toen een stuk ongezonder dan nu met daarbij ook nog de nodige chocola, koek en drop.

Overgewicht en gezondheidsklachten

Na mijn zwangerschappen was ik flink aangekomen waardoor ik al 25 jaar lang met overgewicht liep. Daarnaast was ik altijd moe, had ik last van allergieën waaronder een huisstofmijt-allergie, had ik vaak jeuk met huiduitslag en holte-ontstekingen. 20 jaar geleden kreeg ik daarbij een burn-out. Ik snoepte toen veel, omdat suiker mij troostte. Vervolgens plofte ik op de bank neer en kwam er niet veel uit mijn handen. Ik zat ik een neerwaartse spiraal.

Gestopt met suikers en tarwe

20 jaar geleden heb ik samen met een natuurarts besloten om te stoppen met toegevoegde suikers waardoor ik direct opknapte van mijn burn-out. Maar afvallen deed ik nog niet. Ongeveer 9 jaar geleden stopte ik ook met tarweproducten maar ik viel nog steeds niet af. Dit was onvoorstelbaar want ik snoepte helemaal niets meer én at geen tarwe. Toch had het wel voordelen: ik voelde me veel fitter en zat beter in mijn vel. Ook waren veel lichamelijke klachten verminderd of zelfs overgegaan. Omdat ik me fitter voelde, ging ik ook sporten. Maar helaas viel ik nog steeds niets af.

Gestart met PuurFiguur

Vlak voor mijn vakantie in augustus 2019 zag ik een reclame van PuurFiguur. Ik las dat het plan iets met je hormonen deed, en dit sprak mij aan. Ik had namelijk het idee dat mijn hormoonhuishouding niet in orde was en daarom besloot ik, 5 maanden geleden, om het plan aan te schaffen.

Gezond gewicht

Inmiddels zit ik al 2 maanden op mijn huidige gewicht. Dit betekent dat ik in ongeveer 3 maanden 20 kilo ben afgevallen. Ik weeg nu 74-75 kilo en dit is voor mij een gezond gewicht. Dit heb ik voor mijn zwangerschappen niet meer gewogen.

Gezondheidsvoordelen

Ik merk ook dat ik de heftige aanvallen van opvliegers sinds het begin van het plan niet meer heb gehad. Daarnaast is mijn huisstofmijtallergie helemaal weg sinds ik volgens de richtlijnen van PuurFiguur eet en is mijn jeuk met daarbij de huidproblematiek ook verminderd.

Goud waard

Ik gun iedereen een gezonder lijf. Mensen kwakkelen vaak zonder dat we het doorhebben. Met gezond eten kun je zo veel bereiken qua gezondheid. Voor mij is het goud waard.

Wow Deborah, wat heb jij een geweldig resultaat geboekt. We vinden het super dat je dit verhaal met ons deelt en zijn blij dat je je weer helemaal fijn en gezond voelt. En wat zie je er fantastisch uit!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen