Succesverhaal van Corina

Corina was 60 jaar toen ze in aanraking kwam met PuurFiguur. Ze viel 21 kilo af in 6 maanden door de plannen te volgen.

Naast dat ze flink is afgevallen voelt ze zich nu fitter en vrolijker, én is haar bloeddruk hersteld.

Lees hieronder haar verhaal.

Corina aan het woord

Ik deel graag mijn verhaal, omdat ik afvallen met PuurFiguur, en alles eromheen, als fantastisch heb ervaren. In mijn omgeving heb ik ook al veel mensen kunnen inspireren om de stap naar een gezond eetpatroon te zetten en daarom deel ik mijn verhaal ook graag hier.

Een leven lang lijnen

Mijn hele leven ben ik eigenlijk al aan het lijnen. Alle diëten die er maar bestaan, heb ik uitgeprobeerd. Eerder ben ik ook zelfs een keer 18 kilo afgevallen met het voornemen dat wanneer ik weer zou groeien ik dit direct zou corrigeren. Maar helaas werkte dit niet altijd.

Samen afvallen

In september 2020 wilde ik samen met een vriendin afvallen. We zouden samen wekelijks wegen en elkaar motiveren. Dit klonk goed, maar zij was de enige die afviel. Ik kreeg de knop niet goed om, waardoor ik steeds op hetzelfde gewicht bleef.

In april 2021 sprak ik, na een jaar i.v.m. de coronamaatregelen, met een andere vriendin af en zij zag er zo goed uit. Ze was 19 kilo afgevallen, iets wat ik ook nog steeds wilde! Ze vertelde me over PuurFiguur en haar succes. Hierop besloot ik de volgende ochtend direct het boek te bestellen en diezelfde dag nog aan de slag te gaan.

Start

Toen ik begon met het plan woog ik 78,4 kilo. Het plan was gemakkelijk vol te houden en ik vind de recepten aangenaam verrassend. Ik werd bloedserieus met mijn voeding, stopte helemaal met het drinken van een wijntje en volgde de plannen 18 weken lang tot op de letter. De knop was om en ik voelde me steeds beter. Ik werd fitter, vrolijker en mijn bloeddruk herstelde zich. Daarnaast viel ik wekelijks 0,5 tot 1,5 kilo af.

21 kilo lichter

Nu, een half jaar later, is er 21 kilo vanaf en dat is genoeg. Ik wil nu lekker doorgaan met gezond eten en zal dus de porties gezonde koolhydraten vergroten. Ik blijf lekker genieten van de PuurFiguur recepten en wil mensen blijven inspireren om ook de stap naar een gezond eetpatroon te zetten om zo op een gemakkelijke manier af te vallen.


Wat heerlijk om jouw verhaal te lezen Corina, en wat heb je het goed gedaan. We zijn ontzettend trots op je. We wensen je heel veel geluk en gezondheid toe!