✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Cindy

Cindy (49 jaar) begon in juni 2020 met de PuurFiguur Methode en is in 10 maanden ruim 38 kilo afgevallen. Ze voelt zich fitter dan ooit en blijft nu met gemak op gewicht.

Hieronder lees je haar verhaal.

Cindy aan het woord

Een vriendin van mij tagde mij in een post van PuurFiguur. Nadat ik een kijkje had genomen op de website sprak het concept mij aan. Toch was het voor mij afvalpoging nummer 101. Ik had al van alles geprobeerd; van Dokter Franks tot small bites en acupunctuur. Afvallen lukte mij overigens altijd wel, maar er was wel altijd een strijd met voeding en ook kwam ik naderhand altijd weer aan.

3 cijfers voor de komma

Ik begon 3 juni 2020 met de PuurFiguur Methode. Ik schrok toen ik op de weegschaal stond. De weegschaal gaf namelijk 3 cijfers voor de komma aan: 103,3 kilo. Aan het begin van het plan besloot ik om mij 100% aan de weekmenu’s te houden. Ik telde niets na en vertrouwde volledig op het plan. De resultaten droegen zich al snel aan: ik werd lichter. En hoewel ik toen nog niet slanker werd in omtrek, voelde ik mij wel een stuk beter en ervoer ik ook voor het eerst rust in mijn hoofd.

Verandering

Normaliter had ik altijd dat stemmetje: ‘Als ik dit eet, kan ik dat niet eten’. Of: ‘Dit mag ik niet’. Hierdoor werd de strijd met voeding sterker en de hunkering groter. Dit plan werkt anders. Je eet zo voedzaam dat je gewoonweg geen trek meer hebt in de slechte dingen. Inmiddels kunnen de ongezonde snacks voor mijn neus liggen zonder dat ik de behoefte per se voel om het allemaal op te eten. Dit is voor mij van onschatbare waarde.

Streefgewicht

Mijn eerste doel was om 75 kilo te wegen. Toen ik dit behaalde besloot ik dat ik nog prima door kon gaan. Nu, na 10 maanden, weeg ik al een tijdje 65 kilo en blijf ik ook stabiel. Inmiddels heb ik meerdere plannen en maak ik op 1 dag een eigen weekmenu met de gerechten uit deze plannen. Dit werkt voor mij heel prettig, omdat er nu geen ruimte is voor “per ongeluk” een verkeerde keuze. Hoewel ik nu ook de 80/20 regel aanhoud.

Voordelen

Het grote voordeel voor mij is natuurlijk het behalen van een gezond gewicht. Maar de voordelen liggen er ook in dat ik mij fitter voel dan ooit tevoren. Dit betekent dat ik meer energie heb, soms lijk ik wel een stuiterbal, en ook mijn beginnende overgangsperikelen zijn weggegaan. Hier heeft het plan blijkbaar ook invloed op. Daarnaast is de rust in mijn hoofd een belangrijk voordeel waar ik erg dankbaar voor ben. Eten is voor mij nu geen strijd meer.

Bedankt voor je mooie verhaal Cindy! We zijn ontzettend trots op je en wensen je veel geluk met het voortzetten van je gezonde eetpatroon.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen