✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Het succesverhaal van Cees

Cees (70 jaar) is maar liefst 22 kilo afgevallen. Daarnaast hoeft hij nu geen insuline meer te spuiten voor de diabetes die hij had. Hij voelt zich mobieler én energieker.

Hier lees je zijn inspirerende verhaal.

Cees aan het woord

20 jaar geleden werd ik ziek. Ik kreeg hartfalen en andere hartklachten en ik had nog maar voor een kwart longinhoud. Daarnaast ontwikkelde ik ook nog diabetes waardoor ik insuline moest spuiten. Ik woog op dat moment 120 kilo.

Het was een turbulente tijd waarin ik veel werd opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd ik steeds weer een beetje opgelapt, maar ik werd nooit echt beter. Ik wist uiteraard dat ik te zwaar was. Tegelijkertijd vroeg ik mezelf af wat ik daaraan kon doen. Ik minderde met voeding, maar dit werkte niet optimaal. Uiteindelijk kwam ik bij een diëtiste. Zij werkte met de Schijf van Vijf en ik at toen dus ook via die richtlijnen. In 3 jaar tijd viel ik maar 5 kilo af.

Starten met PuurFiguur

Ruim een jaar geleden woog ik nog 112 kilo: nog steeds te zwaar en nog steeds ziek. Ik wist dat er een andere manier moest zijn. Ik had namelijk een boek gelezen dat over je hormonen ging, waardoor ik de achtergrondinformatie over de werking van je hormonen al kende. Nadat ik op internet eerst wat commerciële bedrijven tegenkwam, kwam ik op de website van PuurFiguur. Dit sprak me direct aan. Mijn thuisfront was ook erg enthousiast. Samen gingen we de plannen van PuurFiguur volgen.

8 kilo afgevallen in 6 weken

We begonnen met het Smoothieplan, waarbij we uiteindelijk twee smoothies op een dag namen en één normale avondmaaltijd. De kilo’s vlogen er na een paar weken af. De eerste 6 weken was ik dus 8 kilo afgevallen.

De manier van eten beviel me zo goed, waardoor het gemakkelijk was om door te zetten. We besloten nog een plan aan te schaffen en inmiddels hebben we alle plannen van PuurFiguur. Ik voel me energieker, mobieler en mijn hele performance heeft zich verbeterd. En dat op mijn 70e!

Meer kwaliteit van leven

Mijn hartfalen is er nog, maar het is behapbaar geworden. Ik hoef geen insuline meer te spuiten. Daarnaast blijven de kilo’s er nog steeds van afgaan, en ik heb het gevoel dat ik hier niet eens echt veel moeite voor hoef te doen. Ik vind koken leuk, de recepten zijn snel klaar en ik vind ze heerlijk. Ik weeg nu 90 kilo en ik wil er graag nog 10 kilo van af hebben. Maar voor nu ben ik al zo blij, omdat ik meer kwaliteit van leven heb en geniet.

Anti-dieet mensen vragen mij wel eens: ‘Wat nou als je ermee stopt?’ Ik antwoord dan altijd het volgende: ‘Dat zou dom zijn. Het is een leefstijl en geen dieet. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewoontes.’

Wauw Cees, wat een prachtig verhaal! We zijn super tros op je dat je je levensstijl volledig hebt omgegooid. De resultaten mogen er zeker wezen. Knap gedaan en ga zo door!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!
Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marie-Therèse

Marie-Therèse (66 jaar) is 15 kilo afgevallen met de plannen van PuurFiguur. Haar cholesterol,…

Succesverhalen
Succesverhaal van Gerjan

Gerjan (70 jaar) is al 16 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Heba

Heba (35 jaar) is maar liefst 20 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Mieke

Mieke (65 jaar) is 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en voelt zich een nieuw…

Succesverhalen
Succesverhaal van Bianca

Bianca (46 jaar) is maar liefst 33 kilo afgevallen met PuurFiguur, wat haar leven…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen