✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Bianca

Bianca is de afgelopen 4 jaar maar liefst 45 kilo afgevallen! Na een moeilijke tijd besloot ze de knop om te zetten en actief aan haar gezondheid te werken.

Het resultaat mag er zijn: ze is flink wat kilo’s kwijt, zit weer lekker in haar vel en heeft de medicatie die ze voorheen dagelijks gebruikte niet langer nodig.

Bianca aan het woord

In 2014 werd mijn tweelingzus ernstig ziek. Ik verzorgde haar tijdens haar ziekbed tot aan haar overlijden. Hierna was ik heel erg bezig om overeind blijven. Ik vond groente en fruit altijd al lekker, maar ook de minder goede dingen gingen met gemak naar binnen.

Burn-out

Het was een intensieve periode en ik stortte uiteindelijk volledig in. Het ging niet goed met me, ik was te zwaar en had diabetes. Mijn bloedwaarden schoten alle kanten op. Als ik door zou gaan op de manier als ik deed, dan zou ik 4x per dag moeten prikken. Diep van binnen had het gevoel dat ik de insuline eigenlijk niet nodig had, maar toch bleef ik het gebruiken. Totdat ik in 2016 dacht ‘dit moet echt anders’. Ik kwam in contact met een diëtiste en ging aan de slag met koolhydraatarm eten.

Hormoonbalans

Ook bezocht ik een natuurgeneeskundige in verband met mijn diabetes. Hij gaf aan dat ik insuline-, cortisol-en leptineresistent was. Ik ging me verdiepen in hormonen en hoe ik kon zorgen voor een goede hormoonbalans. Zo kwam PuurFiguur op mijn pad. Toen ik de informatie op de website las viel ineens alles op zijn plek.

Starten met PuurFiguur

Ik schafte mijn eerste plan aan, waarna er nog velen volgden. Sindsdien eet ik naar volle tevredenheid volgens de recepten uit de PuurFiguur-plannen. Ik combineer alle recepten uit de verschillende plannen. Elk plan brengt me weer nieuwe inzichten, geweldig vind ik dat. Ik vind de maaltijden heerlijk en kan bijvoorbeeld intens genieten van een ontbijt met Griekse yoghurt, fruit en noten.

45 kilo afgevallen

Inmiddels ben ik door deze manier van eten maar liefst 45 kilo afgevallen! Momenteel weeg ik tussen de 75 en 76 kilo. Mijn streefgewicht is 70 kilo, dus daar ben ik nu bijna. Sommige periodes heb ik meer last van eetbuien. Ik voel dit heel goed aan en ‘reset’ mezelf dan als het ware door het drinken van smoothies. Dit helpt mij heel goed.

Gezondheidsvoordelen

Ik slaap beter sinds ik volgens PuurFiguur eet. Ik heb Fibromyalgie en ME dus vermoeidheid is voor mij wel een dingetje. Als ik de teugels eens laat vieren en voeding met suiker eet, merk ik dit meteen: mijn energieniveau daalt dan direct. Ook had ik voorheen met regelmaat last van blaasontstekingen. Daar heb ik nu nooit meer last van. Al deze voordelen zorgen ervoor dat ik PuurFiguur echt als leefstijl heb omarmd. Ik wil niet eens meer anders eten.

Begin!

Tegen iedereen die worstelt met zijn of haar gewicht en gezondheid wil ik zeggen: stap in de PuurFiguur-trein en kijk wat het je brengt. Gewoon starten. Je geeft jezelf echt een enorm cadeau. Eten volgens PuurFiguur zal je zo’n verbetering in gezondheid opleveren, zowel lichamelijk als geestelijk.

We zijn onder de indruk van je verhaal Bianca. Wat een moeilijke periode heb je doorgemaakt, maar wat knap dat je de knop hebt omgezet en met je gezondheid aan de slag bent gegaan. Mooi om te zien dat het nu zo goed met je gaat. We wensen je alle goeds toe!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen