✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis

✓ Geleverd binnen één werkdag

Ontdek onze boeken Ontdek PuurFiguur

Succesverhaal van Bianca

Bianca (46 jaar) is maar liefst 33 kilo afgevallen met PuurFiguur, wat haar leven compleet heeft veranderd in positieve zin.

Ze kookt nu elke dag zelf, heeft veel meer energie en zit lekker in haar vel. Ondanks haar blessures lukt het Bianca weer om te sporten en voelt ze zich ontzettend goed.

Hieronder lees je haar motiverende verhaal.

Bianca aan het woord

In mijn gedachten heb ik nog steeds de overtuiging dat ik te zwaar ben. Ondanks dat ik weet dat ik 33 kilo ben afgevallen. Dat komt denk ik doordat ik nooit dun ben geweest. Ik heb zo lang als ik me kan herinneren altijd rond de 95 kilo gewogen en dus zitten die gedachten van ‘te groot’ en ‘te zwaar’ nog steeds in mijn hoofd. Tot ik laatst mezelf op een foto zag. Toen dacht ik voor het eerst: oh wauw, ik ben echt goed afgevallen!

Knop om

In februari 2022 ging ik naar de huisarts toe, omdat ik echt iets wilde doen aan mijn gewicht. Ik woog toen 99 kilo en ik wilde echt geen 100 kilo of meer gaan wegen. De knop ging om en ik vond de motivatie om iets te gaan doen. Alleen wist ik niet goed wat ik moest doen, want ik had al zo veel ondernomen wat betreft diëten. Nooit kon ik iets volhouden, waardoor mijn afslankpogingen steeds mislukten.

Starten met PuurFiguur

Ik sprak een kennis van mij hierover en zij zei dat ik PuurFiguur kon volgen. Dus die stap zette ik eind februari 2022 met een startgewicht van 99 kilo. Ik ben zo dankbaar dat zij dit tegen mij heeft gezegd, want het werkte direct. De eerste ronde van 5 weken liet mij al 13 kilo afvallen. Dit motiveerde natuurlijk om door te gaan. Ook merkte ik dat de pijn van mijn dubbele hernia en knieblessure verminderde. Hierdoor ging ik ook meer bewegen. Ik begon met steeds langere stukken te wandelen. Inmiddels is dit hardlopen geworden. Dat gaat dus gewoon goed, ondanks mijn blessures!

Doelen behaald

Mijn eerste doel was om onder de 80 kilo te wegen. Ik had namelijk nog nooit in mijn volwassen leven 79 kilo of minder gewogen. Toen ik dit doel had behaald, zette ik een nieuw doel: afvallen tot 75 kilo. Inmiddels weeg ik 66 kilo en ben ik tevreden. Wellicht wil ik nog iets meer afvallen, zodat ik een beetje speling behoud. Maar als ik 66 kilo blijf wegen, is dat ook helemaal goed.

Ander leven

Mijn leven is echt veranderd. Voorheen bewoog ik bijna niet. Ik doe zittend werk en ik was altijd moe. Ik moest mijzelf echt motiveren om uit de stoel te komen om mijn paarden te verzorgen of iets anders te gaan doen. Ik voelde me eigenlijk nooit echt goed en ik kookte nooit zelf. Nu kook ik iedere dag, ook voor mijn moeder, en ik sport en beweeg dagelijks. Ik heb veel meer energie en zit goed in mijn vel.

Erg tevreden

Binnenkort start ik lekker met het PuurFiguur Zomer Afslankplan en kijk ik of de laatste kilo’s er ook nog afgaan. Samen met een personal trainer ga ik aan de slag om de spieren rond mijn knie en rug te versterken, zodat ik daar nog minder last van ga krijgen. Al met al ben ik dus dik tevreden met PuurFiguur en daarom deel ik graag mijn verhaal met jou, zodat jij ook kan starten met gezonder eten en leven.

Wauw Bianca, wat een geweldig resultaat! Ontzettend knap gedaan. We vinden het mooi om te lezen wat een verandering je hebt doorgemaakt.

We wensen je heel veel succes en plezier met het Zomer Afslankplan en het voortzetten van je gezonde levensstijl.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen