✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Arend

Vandaag zetten we Arend in het zonnetje!

Hij is al 9 kilo afgevallen en heeft dat gedaan door koolhydraatarm eten te combineren met een paar handige leefstijltips. Arend is vastberaden om nog een extra 8 kilo af te vallen, en aan zijn verslag te lezen gaat dat hem helemaal lukken!

Lees hier het tussentijdse verslag van Arend.

Arend aan het woord

Graag wil ik met jullie mijn succesverhaal en ervaring delen over mijn strijd tegen de kilo’s en aangepaste levenswijze. Zoals de Simpel Slank slogan aan geeft is het geen dieet maar een manier van leven, en zo moet je het dan ook benaderen. Dat heeft mij in ieder geval geholpen in het traject maar ook naar de toekomst.

Een hoge bloeddruk

Ik liep al maanden met het idee om af te vallen door aanwijzingen vanuit professionele maar ook persoonlijke hoek, daarnaast ben ik al jaren bloeddonor waarbij ik een korte keuring krijg bij een donatie. De laatste paar keren werd er aangegeven dat mijn bloeddruk wel wat hoger was dan normaal. Ik begon hier over na denken en dit was ook een van de redenen dat ik actie wilde en moest nemen. Op dat moment zo rond de Pasen 2018 had ik mij ingeschreven bij een plaatselijke sportschool voor een 6-weken challenge waarbij mijn 1e doelstelling was AFVALLEN! En kreeg ook hier algemene meting voor gewicht, vetpercentage, vochtgehalte en BMI. Nou toen gingen zeker alle alarmbellen af en ben toen gestart met het Simpel Slank programma.

Verschillende uitdagingen

Een van de eerst zaken die ik heb ingesteld is om geen alcohol meer te drinken, en dat gaat goed en heb er verder geen moeite mee. De aangepaste boodschappenlijst deed mijn vrouw nog wel fronsen. Ik heb mijn leef- en eetpatroon aangepast maar ook met de uitdagingen op mijn werk door regelmatig de 5 seconden regel toe te passen en vooral te zorgen dat je lunch en snacks zelf bij je hebt om eventuele verleidingen te voorkomen. Dit geldt ook voor thuis waarbij ik nog eens de neiging heb om een uur voor het avondeten nog te snoepen. Nu neem ik een handje noten en hou ik het ook vol.

Geen behoefte aan zoetigheid

Mag wel zeggen dat ik dropverslaafd was en ik mijn hand er niet voor om draaide om binnen een paar uur een half pond drop weg te werken. Ik heb momenteel geen enkele behoefte aan zoetigheid, zelfs niet met een pot drop binnen handbereik. Het enige waar ik van af wijk is met het avondeten omdat ik niet apart ga koken. Maar dan probeer ik zo min mogelijk aardappelen te eten maar meer groenten en 1 keer opscheppen helpt ook.

Mijn resultaten

Even kijkend naar mijn resultaten tot nu toe waarbij mijn startgewicht 99 kilo was ben ik in 4 weken 9 kilo afgevallen en heb ik mijzelf voorgenomen om de komende weken nog 8 kilo extra af te vallen waar ik het volste vertrouwen in heb mede door mijn aangepaste actieve levensstijl met minimaal 30 minuten beweging per dag in combinatie met het Simpel Slank Programma.

Mijn stok achter de deur of geheugensteuntjes zijn: de 5 regels zichtbaar op te hangen zodat je er bewust over na blijft denken en de 5 seconden regel om verleidingen te weerstaan. Op de foto heb ik mijn lijstje waarbij ik de beweging en 2 liter water drinken heb weg gelaten omdat dit namelijk al in mijn systeem zit.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie Arend. Ga zo door!

Laat je inspireren door het verslag van Arend. Hij maakte de keuze om te starten en is inmiddels hard op weg om zijn streefgewicht te bereiken.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen