✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Anne Marije

Anne Marije (44 jaar) is door te eten volgens PuurFiguur in een half jaar 20 kilo afgevallen en van al haar lichamelijke kwalen af. Ze is ontzettend blij met het resultaat.

Lees hieronder haar verhaal.

Anne Marije aan het woord

Ik had niet de intentie om in een half jaar 20 kilo af te vallen. Ik wilde gewoon lekker afvallen en met name een gezonder lijf. In de periode hiervoor had ik namelijk te maken met onverklaarbare lichamelijke klachten, zoals pijn op de borst, pijnscheuten in mijn armen en migraine aanvallen. Ook was ik tijdens mijn zwangerschap, 5 jaar geleden, 15 kilo aangekomen en dit wilde ik natuurlijk ook wel graag kwijt. De extra kilo’s kreeg ik er zelf niet gemakkelijk af. Het leek wel alsof ik door de verandering in hormonen anders reageerde op voeding, en daarnaast ben ik van een vrij actief leven naar meer stilzitten gegaan als gevolg van een carrièreswitch.

Stress

In januari kreeg ik voor het eerst een paniekaanval met hyperventilatie, mogelijk getriggerd door stress. De ambulancebroeder hielp mij tot rust te komen en mijn ademhaling te controleren. De huisarts had eerder al mijn waardes gecheckt en deze waren goed. Toch werd mij aangeraden om mijn hart nogmaals te checken op de cardiologieafdeling, dus ging ik met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Na de controle daar bleek ook alles goed te zijn.

Leefstijl

In februari, toen ik 78 kilo woog, nam ik de stap naar een gezonder eet- en leefpatroon. Ik was al begonnen met wandelen en wilde nu ook mijn voeding op orde krijgen. Ik dacht overigens dat ik al best gezond at, omdat ik geen snoeper ben. Maar wel koos ik soms voor een kant-en-klaar soepje, jus d’orange of wat andere snelle koolhydraten, weet ik nu. Via Google kwam ik bij PuurFiguur terecht en het klonk allemaal zo logisch. Daarop besloot ik te starten met de PuurFiguur Methode.

20 kilo afgevallen

Toen ik startte was de eerste 5 kilo er al gauw af. Vervolgens haalde ik ook vrij snel de minus 10 kilo. Ik besloot toen pas om voor de minus 20 kilo te gaan. En hoewel ik niet had gedacht dat ik dit zou halen, behaalde ik best wel snel de minus 15 kilo en toen wist ik zeker dat ik door kon gaan. Op 4 september ben ik jarig en ik had mezelf als doel gesteld dat ik op die dag 20 kilo zou zijn afgevallen. Dit had ik op een paar ons na gehaald!

Fantastisch resultaat: afvallen én klachtvrij

Het resultaat vind ik fantastisch. Ik ben niet alleen 20 kilo afgevallen in slechts 6 maanden, maar ook al mijn pijnlijke klachten zijn verdwenen, inclusief de migraine aanvallen. Daarnaast menstrueer ik nu ook weer. Dit was voorheen helemaal weg. Voor mij is dit een duidelijk teken dat voeding en hormonen met elkaar verbonden zijn. Ik voel me veel fitter, heb een gezond lijf en ik ben weer dagelijks actief met wandelen en joggen. Ik weet nu veel meer over voeding dan ooit en ik ben blij dat mijn gezin ook gezond kan mee-eten en dat mijn dochter nu het goede voorbeeld meekrijgt. Mijn man merkt ook verbetering, want hij heeft ADHD en is nu gestopt met de medicatie, en dat gaat met de nieuwe manier van eten echt best goed.

Toekomst

Nu ik mijn streefgewicht heb behaald en ik weer op mijn oude gewicht zit van vroeger, ga ik evengoed nog door met deze manier van eten. Het is voor mij namelijk geen dieet geweest maar een lifestyle waar mijn lichaam heel blij mee is. Ik hoop dat mijn verhaal jou inspireert en motiveert om ook de stap te zetten naar een gezonde leef- en eetstijl!

Jouw verhaal inspireert zeker Anne Marije! Wat een prachtig resultaat en wat heerlijk dat al je gezondheidsklachten zijn verdwenen. Ontzettend knap hoe je dit hebt gedaan. We zijn trots op je!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen