✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Anja

Anja (39 jaar) wilde voor haar 40e weer blij zijn met haar lichaam. En dat is haar gelukt! Ze vertelt hier hoe ze in een half jaar 20 kilo afviel met PuurFiguur.

Ze is nu blij met hoe ze eruitziet, ze heeft veel meer energie, haar hoofdpijn is verdwenen en ze kon stoppen met haar medicatie.

Lees hieronder haar verhaal.

Anja aan het woord

Toen ik 38 jaar was, had ik zoiets van: ik wil voor mijn 40e weer blij zijn met mezelf. Ik was het zat om niet meer in spiegels te durven kijken, leggings met wijde tuniekjes te dragen en mezelf gewoonweg ongezond te voelen. Ik wilde mezelf 1 tot 1,5 jaar de tijd geven om op een rustige manier af te vallen. Ik wilde het op mijn gemak doen en ik wilde ook kijken of ik van mijn lichamelijke ongemakken en medicatie af kon komen.

Migraine-aanvallen

Ik woog voorheen altijd tussen de 60 en 65 kilo. Tijdens mijn eerste zwangerschap veranderde dat en nu, 3 zwangerschappen later, woog ik bij de start van het PuurFiguur plan in januari 83,3 kilo. Alles was veranderd. Ik was moe, voelde me futloos, had een te hoge bloeddruk waarvoor ik medicatie gebruikte, had hartkloppingen en had gemiddeld 3 keer per week migraine-aanvallen.

Starten met PuurFiguur

In januari Googelde ik op gezonde voeding, omdat ik weer fit wilde zijn en ook op gewicht wilde komen, en ik kwam eigenlijk steeds bij artikelen van PuurFiguur uit. Dit sprak me aan. Ik vind het prettig om te lezen waarom dingen werken en waarom niet. Ik besloot dus een PuurFiguur plan aan te schaffen en het te volgen. Het afvallen ging ontzettend snel, vooral in de eerste weken.

Structuur

Ik heb een druk gezin. Samen met mijn man voeden we 3 kinderen op met al het reilen en zeilen wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik 2 eigen bedrijven waarvoor ik veel op pad ben. Toch was het volgen van de weekmenu’s voor mij gemakkelijk. Voorheen hield ik helemaal niet van koken en kon ik dat eigenlijk niet. Op dit moment is koken echt een rustmomentje geworden voor mij. Ik ervaar nu meer structuur, omdat ik 1x per 3 dagen naar de winkel ga en niet meer hoef na te denken over wat nu weer te eten. Dit voorkomt dat we snelle en verkeerde keuzes in de supermarkt maken en het voorkomt ook het balen ’s avonds op de bank.

Doelen behaald

Momenteel heb ik al 3 keer mijn streefgewicht bijgesteld. Voor nu voel ik me ontzettend goed. Ik ben blij met hoe ik eruitzie, ik ben lichter, het bewegen gaat me gemakkelijker af, ik zit vol energie en ik heb weer zin om dingen te ondernemen. Ook mijn hoofdpijn is verdwenen en kon ik stoppen met de medicatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik mijn doelen heb behaald en hier ben ik ontzettend blij mee!

Wat een mooie resultaten heb je behaald Anja! Daar mag je ontzettend trots op zijn. Wij van PuurFiguur zijn sowieso erg trots op je!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!
Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marie-Therèse

Marie-Therèse (66 jaar) is 15 kilo afgevallen met de plannen van PuurFiguur. Haar cholesterol,…

Succesverhalen
Succesverhaal van Gerjan

Gerjan (70 jaar) is al 16 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Heba

Heba (35 jaar) is maar liefst 20 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Mieke

Mieke (65 jaar) is 20 kilo afgevallen met PuurFiguur en voelt zich een nieuw…

Succesverhalen
Succesverhaal van Bianca

Bianca (46 jaar) is maar liefst 33 kilo afgevallen met PuurFiguur, wat haar leven…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen