✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Ahmed

Ahmed (41 jaar) is met PuurFiguur in een half jaar tijd al 14 kilo afgevallen en voelt zich gezond. Zijn buik is een stuk geslonken en zelfs zijn smaak is veranderd: zijn behoefte aan ongezond zoetigheid is volledig verdwenen.

Hij geniet van het bereiden van de maaltijden en het smaakt hem allemaal even lekker. Dat is dan ook een van de redenen dat hij doorgaat met eten volgens PuurFiguur.

Lees hieronder het tussentijdse verslag van Ahmed.

Ahmed aan het woord

Ten eerste wil ik PuurFiguur bedanken voor het lekkere eten. En ook bedanken voor de mogelijkheid om kilo’s lichter te worden.

Anders koken

Ik ben een Tunesische man, en ik woon sinds 2011 in Nederland. De cultuur is echt heel anders en ook is het eten anders. Ik vond het moeilijk om anders te koken, en hoewel dit uiteindelijk wel wat verbeterde, kwam ik uiteindelijk in kilo’s steeds een beetje bij.

Stressvolle tijd

Mijn vrouw kreeg in het jaar dat ik hier kwam wonen hersenletsel, waardoor we zo druk waren met andere dingen dan gezond eten. Het moest vooral gemakkelijk en snel zijn. Ik was druk met mijn werk, de extra taken die ik op me nam in het huishouden en de zorg voor mijn vrouw. Uiteindelijk kwamen zowel mijn vrouw als ik in kilo’s aan.

Ongezond voedingspatroon

Zelf werk ik de avonden tot ongeveer 2 uur ’s nachts als teamleider bij een transportbedrijf. Ik eet mijn diner ’s middags tussen 14.00 en 15.00 uur thuis. Maar het probleem was dat ik ’s nachts ook honger had bij thuiskomst. Vaak ging ik dan nog wat eten. Ik wist natuurlijk wel dat dit ongezond was en dat dit er ook voor zorgde dat ik zwaarder werd. Ook snoepte ik tussendoor een stuk meer, omdat ik een jaar geleden ben gestopt met roken. Ik had een constante trek in zoet en had meer tijd over omdat ik geen sigaretten meer rookte, waardoor ik het lastig vond om niet te snoepen.

Sceptisch voordat ik startte

Mijn vrouw liet mij in september 2021 kennismaken met PuurFiguur en ze vroeg me of we dit samen konden volgen. Ik wilde ook graag afvallen en gezonder eten, dus ik stemde in. Ik was wel wat sceptisch, want ik heb een periode heel veel gesport en ook wel eens diëten gevolgd, maar mijn buik werd nooit slanker.

Heerlijk eten met PuurFiguur

Inmiddels zijn we 6 maanden verder en wil ik jullie nogmaals bedanken. We eten echt heerlijk (dit had ik niet verwacht) en zowel mijn vrouw als ik vinden het zo leuk om de plannen te volgen. Zelfs het naar de winkel gaan voor de boodschappen vind ik leuk. Ik heb er zo’n lol in dat mijn hele kar gevuld is met gezonde producten.

14 kilo afgevallen

Als ik in de spiegel kijk, weet ik waarvoor ik het doe: ik ben nu al 14 kilo afgevallen en ik voel me gezond. Het fijne is ook dat de kilo’s op de juiste plekken weggaan. Mijn buik wordt nu eindelijk slanker. De trek in zoetigheid is ook helemaal verdwenen. Mijn smaak is echt veranderd.

Traktatie

Op woensdag is onze kleinzoon van 3 jaar bij ons thuis en hij is dol op de smoothies van PuurFiguur. Dit is altijd een ware traktatie voor ons en we vinden het leuk om dit samen te maken.

Het voelt niet als een dieet

De plannen van PuurFiguur voelen voor mij totaal niet als een dieet. Ik vind het leuk en gezellig om samen met mijn vrouw te koken. We gaan dan ook nog zeker door met PuurFiguur. We zien het totaal niet als een dieet, maar als een manier om goed voor onszelf te zorgen.

Bedankt voor je verhaal Ahmed. Wat leuk om te horen dat deze manier van eten je zo goed bevalt en dat je ervan geniet. Je hebt al een prachtig resultaat behaald, super goed gedaan! Ga zo door. We wensen je alle goeds toe!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
tina is 20 kilo afgevallen en laat haar resultaat zien
Succesverhalen
Succesverhaal van Tina

Tina (33 jaar) is in totaal 30 kilo afgevallen met PuurFiguur. Ze krijgt veel…

ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen