✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Yvonne

Yvonne is 59 jaar en had het afvallen al opgegeven, totdat ze met PuurFiguur in aanraking kwam. Ze is maar liefst 22 kilo kwijtgeraakt!

Hieronder lees je haar verhaal.

Yvonne aan het woord

Ik heb jarenlang geworsteld met allerlei soorten diëten. Vaak hield ik dit een paar dagen vol, maar ging ik over de schreef door het hongergevoel dat ik dagenlang had. Ik woog 122 kilo en mijn bloedsuiker en bloeddruk waren niet in orde. Daarom kreeg ik om medische redenen een gastric bypass. Dit zorgde ervoor dat ik afviel tot ongeveer 86 kilo. Helaas viel ik niet verder af en bleef ik steeds tussen de 86 en 92 kilo wegen en ervoer ik veel struggles op het gebied van gezond eten.

Op zoek naar info

Ik hoorde iets over een koolhydraatarm dieet maar ik wilde me hier niet aan wagen. Tot ik iemand anders later ook over koolhydraatarm eten hoorde. Toen besloot ik toch om hierover informatie op te zoeken en daardoor kwam ik uit op de website van PuurFiguur.

Knoop doorgehakt

Wat mij aansprak was de openheid in communicatie, de Facebookgroepen en het kant-en-klare gezonde menu. De succesverhalen van mensen motiveerden mij ook enorm om de stap te zetten. Daarom begon ik in april met Simpel Slank. Ik woog toen 92 kilo.

Weegschaal

De eerste 2 weken vlogen de kilo’s eraf. Na 2 weken stabiliseerde dit en viel ik wekelijks een halve kilo of een kilo en heel soms anderhalve kilo af. Ik kreeg het gevoel dat ik op de goede weg was en daarom werd de weegschaal voor mij een stuk minder interessant. Vroeger kon ik wel eens 3 keer per dag op de weegschaal staan en nu is het voor mij goed om me eens in de 2 weken te wegen. Ik merk namelijk aan mijn lichaam dat het goed gaat. Kleding zit lekker, mijn gezicht zie ik positief veranderen en ik krijg complimenten uit mijn omgeving. Ook is eindelijk mijn buikomvang geslonken. Dit is iets dat ik normaal nooit voor elkaar kreeg en wat ik met De Buikvet Challenge wel voor elkaar heb gekregen.

Nachtrust

Ik voel me nu fit en ik zit lekker in mijn vel. Vroeger had ik altijd heel vervelende nachten: veel wakker, veel zweten en last van opgeblazen gevoel. Ik wilde liever niet dan wel naar bed, waardoor ik er vaak laat in lag en er al om 4:00 uur uitging. Hiermee kun je niet uitrusten dus ik was altijd moe en ondermijnde mijn lichaam. Sinds het plan van PuurFiguur slaap ik lekker en lang. En dit heeft heel veel voor mij gedaan. Toen merkte ik ook dat het afvallen heel simpel ging omdat mijn lichaam nu kon uitrusten.

Resultaat

Door alle maanden die ik nu koolhydraatarm heb gegeten, weeg ik nu 70 kilo en weet ik zeker dat deze manier van eten voor mij blijvend is.

Wat zijn we blij om te horen dat je zoveel kilo’s bent afgevallen en je zo goed in je vel zit! Een geweldig resultaat Yvonne. We zijn trots op je en wensen je een geweldig 2020 toe!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen