✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis

✓ Geleverd binnen één werkdag

Ontdek onze boeken Ontdek PuurFiguur

Succesverhaal van Nikki

Deze keer delen we het succesverhaal van Nikki. Deze 22-jarige studente wilde graag wat kilo’s kwijtraken. Ze had al vele diëten geprobeerd, maar het lukte haar niet om af te vallen. Na wat research hakte ze de knoop door: ze begon met het Simpel Slank programma.

Nikki geeft aan dat ze tijdens het volgen van Simpel Slank geen honger heeft ervaren. De recepten bevielen haar goed en ze zegt een echte kokkin te zijn geworden in het bereiden van gezonde maaltijden.

In 3 weken tijd is Nikki 5 kilo afgevallen. Daar zijn wij van PuurFiguur ontzettend trots op!

Hieronder lees je haar verhaal.

Nikki aan het woord

Hallo,

3 weken geleden ben ik begonnen met Simpel Slank van PuurFiguur. Ik zal beginnen met het feit dat ik al zo ontzettend veel heb geprobeerd om een paar kilo’s te verliezen. Ik ben al jaren bezig met het perfecte dieet te zoeken en kwam een maandje geleden op dit dieet. Ik dacht natuurlijk, dit zal het zoveelste dieet zijn dat waarschijnlijk niet gaat lukken. Na onderzoek waren er toch veel positieve reacties van, dus ik dacht waarom niet. Ik vind 37 euro misschien veel (ik ben een 22-jarige student), maar die 37 euro hebben het een en ander veranderd!

Een echte kokkin geworden

In alle eerlijkheid dacht ik niet dat het ging lukken en ik schrijf nooit reviews, maar dit is een van de beste diëten die ik heb gehad. Geen zever met jezelf uithongeren, geen zever met shakes… Alle recepten die in het plan staan zijn ZO lekker. Ik heb dingen leren eten die ik ervoor nooit zou eten, die ik zelfs niet lustte. Ik ben nu ook een echte kokkin geworden in gezond eten.

Zo blij met het resultaat

Ik heb het mijn vrienden aangeraden die een paar kilootjes kwijt willen en ik zou het iedereen aanraden. Ik heb daarnaast ook goed gesport, maar ik denk dat je zonder fitness ook een goed resultaat zult bekomen. Ik ga zeker niet stoppen met deze weekmenu’s. Heb er zelfs al eentje extra gekregen via Simpel Slank! Ik woog 70 kg en zit nu aan de 65 kg, en ben al zo blij met het resultaat.

Tips voor iedereen die eraan wil beginnen:

  • Je moet jezelf niet elke dag gaan vergelijken, het resultaat komt met geduld!
  • Honger jezelf zeker niet uit, dat kan niemand en is heel ongezond.
  • Mijn doorzetting was: je hebt er 37 euro aan uitgegeven, maak het die 37 euro waard (en natuurlijk ook de wil om die extra kilootjes te verliezen).

Ik wil iedereen van PuurFiguur bedanken voor jullie inzet en harde werk om dit te realiseren.

Nikki, wij danken je voor het delen van jouw verhaal. Namens iedereen van PuurFiguur: bedankt voor jouw vertrouwen in ons, en wat ontzettend goed dat je je zo fijn voelt door koolhydraatarm te eten. Ga zo door!

Wil jij ook je succesverhaal met ons delen? Dat kan! Stuur ons een e-mail op info@puurfiguur.nl en wie weet wordt jij de volgende keer in het zonnetje gezet!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen