✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Marcel

Vandaag delen we het succesverhaal van Marcel (55 jaar). Hij is maar liefst 15 kilo afgevallen door een gezond, koolhydraatarm eetpatroon te volgen.

Maar dat is niet alles! Marcel heeft nu weer gezonde cholesterolwaardes en een gezonde bloeddruk, voelt zich energieker en wordt weer fit wakker. Zoals hij zelf zegt: “Ik voel me nu zelfs beter dan 20 jaar geleden.”

Wij zijn ontzettend trots op Marcel, en daarom zetten we hem bij dezen in het zonnetje.

Hieronder lees je zijn motiverende verhaal.

Marcel aan het woord

Door medicijngebruik ben ik in een korte tijd veel aangekomen. Op mijn zwaarst woog ik 107 kilo. Via een televisieprogramma raakte ik gemotiveerd en enthousiast voor een koolhydraatarm eetpatroon welke ik zelf invulde met recepten die ik vond op internet. Toch had dit niet het gewenste resultaat, omdat ik hiermee vrij eentonig at.

Starten met PuurFiguur

In april 2018 ben ik, op aanraden van mijn zus, begonnen met een afslankplan van PuurFiguur. Mijn zus was in een korte tijd al 5 kilo afgevallen, en dit wilde ik ook. Het plan was voor mij goed te volgen en maakte het eten eigenlijk een stuk makkelijker, omdat het plan precies aangeeft wat je wanneer kan eten. Met het plan ben ik in 2 weken 4 kilo lichter geworden.

Dit maakte dat ik ook de andere plannen wilde ervaren. Het Vegetarisch Dieetplan en het Leven Zonder Buikvet plan zorgde ervoor, zelfs met een zomervakantie tussendoor, dat ik in totaal 15 kilo ben afgevallen. In plaats van broekmaat 38 pas ik nu in broekmaat 33.

Soms een uitdaging

Het is zeker niet altijd makkelijk geweest. Mijn vrouw doet met me mee en is in totaal al 20 kilo afgevallen, maar onze kinderen willen niet altijd meedoen. Dit betekent dat ik soms 2 verschillende maaltijden kook en dit is een uitdaging.

Een fitter gevoel

Ook heb ik in het begin last gehad van hoofdpijn. Maar dit heb ik er zeker voor over gehad. Waar ik voorheen te hoge cholesterolwaardes en een te hoge bloeddruk had, is dat nu weer gezond. Ik ben energieker, kan weer wandelen en het bewegen in algemene zin gaat me ook beter af, ik kan de trap normaal oplopen en ik word fitter wakker.

We hadden deze resultaten niet verwacht. Maar nu het zo ver is, kan ik zeggen dat de plannen van PuurFiguur hetgeen zijn geweest waar ik mijn hele leven op heb gewacht. Ik voel me nu zelfs beter dan 20 jaar geleden.

Wauw Marcel, wat een prachtige resultaten! Wij vinden het erg knap dat je ondanks de uitdagingen hebt doorgezet. Jouw doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat je zoveel bent afgevallen en dat je je weer energieker en fitter voelt. Knap hoor!

We wensen je heel veel plezier en succes met het voortzetten van je gezonde levensstijl.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henk

Henk (66 jaar) is met PuurFiguur 24 kilo afgevallen in 1,5 jaar tijd. Hij…

Succesverhalen
Succesverhaal van Michiel

Michiel (50 jaar) is in een half jaar tijd ruim 30 kilo afgevallen door…

Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen