Het succesverhaal van Angelique

Vandaag delen we het succesverhaal van Angelique. Zij heeft het roer omgegooid nadat ze door haar zwangerschap wat kilo’s was aangekomen. Door koolhydraatarm te eten volgens de richtlijnen van PuurFiguur is ze in 3 weken tijd 6 kilo afgevallen. Ook haar vetpercentage is aanzienlijk verlaagd.

We vinden het fantastisch om te horen dat ze de recepten uit de weekmenu’s met veel plezier volgt en ze zelfs regelmatig aan haar gezin voorschotelt. Omdat we het ontzettend stoer vinden dat zij haar verhaal met ons wil delen, zetten we haar vandaag in de spotlight!

Hieronder lees je Angelique’s verhaal.

Angelique aan het woord

Door mijn zwangerschap was ik een aantal kilo aangekomen, en dat moest er natuurlijk ook weer vanaf. Ik stelde het steeds uit, want ik dacht ook wel dat het er op een gegeven moment vanzelf vanaf zou gaan. Nou, dit was natuurlijk niet het geval… Ik kwam alleen maar aan.

Ik heb het Simpel Slank programma gevolgd, en ik ben nu na 3 weken al 6 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is flink gedaald. Ik had de eerste 2-3 dagen wel trek tussendoor, maar dan nam ik een paar nootjes of water, en dan ging dit gevoel snel weg. Hierna heb ik nergens last van gehad en na een week merkte ik het al aan mijn broek.

Ik ben erg blij met de kant-en-klare recepten die in het menu staan. Ik heb alles geprobeerd en voor mezelf de dingen eruit gehaald die ik lekker vind. Ook ben ik erg blij met de boodschappenlijst. Die is echt heel erg handig en het is ook fijn dat het voor 1 persoon is. Als mijn gezin wou mee-eten dan verdubbelde ik gewoon de porties, zo gooi je dus ook geen eten weg.

Kortom, zeer tevreden met het Simpel Slank menu, en ik zou het ZEKER aanraden!


Angelique, bedankt voor het delen van jouw verhaal!

We zijn ontzettend trots op het feit dat je bent begonnen met koolhydraatarm eten en in korte tijd al veel resultaat hebt geboekt. Prachtig om te lezen dat je hebt doorgezet, ook al had je soms trek tussendoor. Je hebt dit goed opgelost door water te drinken en een klein handje noten te eten. Onze complimenten!