✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Het succesverhaal van Angelique

Vandaag delen we het succesverhaal van Angelique. Zij heeft het roer omgegooid nadat ze door haar zwangerschap wat kilo’s was aangekomen. Door koolhydraatarm te eten volgens de richtlijnen van PuurFiguur is ze in 3 weken tijd 6 kilo afgevallen. Ook haar vetpercentage is aanzienlijk verlaagd.

We vinden het fantastisch om te horen dat ze de recepten uit de weekmenu’s met veel plezier volgt en ze zelfs regelmatig aan haar gezin voorschotelt. Omdat we het ontzettend stoer vinden dat zij haar verhaal met ons wil delen, zetten we haar vandaag in de spotlight!

Hieronder lees je Angelique’s verhaal.

Angelique aan het woord

Door mijn zwangerschap was ik een aantal kilo aangekomen, en dat moest er natuurlijk ook weer vanaf. Ik stelde het steeds uit, want ik dacht ook wel dat het er op een gegeven moment vanzelf vanaf zou gaan. Nou, dit was natuurlijk niet het geval… Ik kwam alleen maar aan.

6 kilo afgevallen in 3 weken

Ik heb het Simpel Slank programma gevolgd, en ik ben nu na 3 weken al 6 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is flink gedaald. Ik had de eerste 2-3 dagen wel trek tussendoor, maar dan nam ik een paar nootjes of water, en dan ging dit gevoel snel weg. Hierna heb ik nergens last van gehad en na een week merkte ik het al aan mijn broek.

Blij met de menu’s

Ik ben erg blij met de kant-en-klare recepten die in het menu staan. Ik heb alles geprobeerd en voor mezelf de dingen eruit gehaald die ik lekker vind. Ook ben ik erg blij met de boodschappenlijst. Die is echt heel erg handig en het is ook fijn dat het voor 1 persoon is. Als mijn gezin wou mee-eten dan verdubbelde ik gewoon de porties, zo gooi je dus ook geen eten weg.

Kortom, zeer tevreden met Simpel Slank. Ik zou PuurFiguur ZEKER aanraden!

Angelique, bedankt voor het delen van jouw verhaal!

We zijn ontzettend trots op het feit dat je bent begonnen met koolhydraatarm eten en in korte tijd al veel resultaat hebt geboekt. Prachtig om te lezen dat je hebt doorgezet, ook al had je soms trek tussendoor. Je hebt dit goed opgelost door water te drinken en een klein handje noten te eten. Onze complimenten!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen