✓ Vandaag besteld, binnen één werkdag in huis | Gratis verzending | Niet goed, 100% geld terug.

✓ Geleverd binnen één werkdag | Gratis verzending

Succesverhaal van Angelique

Vandaag delen we het succesverhaal van Angelique. Zij heeft het roer omgegooid nadat ze door haar zwangerschap wat kilo’s was aangekomen. Door koolhydraatarm te eten volgens de richtlijnen van PuurFiguur is ze in 3 weken tijd 6 kilo afgevallen. Ook haar vetpercentage is aanzienlijk verlaagd.

We vinden het fantastisch om te horen dat ze de recepten uit de weekmenu’s met veel plezier volgt en ze zelfs regelmatig aan haar gezin voorschotelt. Omdat we het ontzettend stoer vinden dat zij haar verhaal met ons wil delen, zetten we haar vandaag in de spotlight!

Hieronder lees je Angelique’s verhaal.

Angelique aan het woord

Door mijn zwangerschap was ik een aantal kilo aangekomen, en dat moest er natuurlijk ook weer vanaf. Ik stelde het steeds uit, want ik dacht ook wel dat het er op een gegeven moment vanzelf vanaf zou gaan. Nou, dit was natuurlijk niet het geval… Ik kwam alleen maar aan.

6 kilo afgevallen in 3 weken

Ik heb het Simpel Slank programma gevolgd, en ik ben nu na 3 weken al 6 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is flink gedaald. Ik had de eerste 2-3 dagen wel trek tussendoor, maar dan nam ik een paar nootjes of water, en dan ging dit gevoel snel weg. Hierna heb ik nergens last van gehad en na een week merkte ik het al aan mijn broek.

Blij met de menu’s

Ik ben erg blij met de kant-en-klare recepten die in het menu staan. Ik heb alles geprobeerd en voor mezelf de dingen eruit gehaald die ik lekker vind. Ook ben ik erg blij met de boodschappenlijst. Die is echt heel erg handig en het is ook fijn dat het voor 1 persoon is. Als mijn gezin wou mee-eten dan verdubbelde ik gewoon de porties, zo gooi je dus ook geen eten weg.

Kortom, zeer tevreden met Simpel Slank. Ik zou PuurFiguur ZEKER aanraden!

Angelique, bedankt voor het delen van jouw verhaal!

We zijn ontzettend trots op het feit dat je bent begonnen met koolhydraatarm eten en in korte tijd al veel resultaat hebt geboekt. Prachtig om te lezen dat je hebt doorgezet, ook al had je soms trek tussendoor. Je hebt dit goed opgelost door water te drinken en een klein handje noten te eten. Onze complimenten!

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
ina is ruim 12 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt hier haar succesverhaal
Succesverhalen
Succesverhaal van Ina

Ina (60 jaar) is in ruim 2 maanden tijd 12,3 kilo afgevallen. Ook kon…

linda is 22 kilo afgevallen met puurfiguur en deelt haar succesverhaal en puurfiguur ervaring
Succesverhalen
Succesverhaal van Linda

Linda (37 jaar) is 22 kilo afgevallen met PuurFiguur en is nu erg tevreden…

marjan is 24 kilo afgevallen met puurfiguur en hier zie je haar transformatie
Succesverhalen
Succesverhaal van Marjan

Marjan (48 jaar) is in 10 maanden 24 kilo afgevallen. Daarnaast ervaart ze nu…

Succesverhalen
Succesverhaal van Yolanda

Yolanda (57 jaar) is in een half jaar tijd 13 kilo afgevallen. Ze voelt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Dick

Dick (54 jaar) is met PuurFiguur 13 kilo afgevallen. Hij voelt zich beter, slaapt…

Succesverhalen
Succesverhaal van Geesje en Derk

Geesje (76 jaar) en Derk (85 jaar) zijn samen 30 kilo afgevallen. Ze voelen…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen