✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

Succesverhaal van Nannie

Nannie (66 jaar) is in 9 maanden tijd 21 kilo afgevallen door te eten volgens PuurFiguur. Ze is nu al een jaar stabiel qua gewicht.

Haar kleinkinderen inspireerden haar om actief aan haar gewicht te gaan werken, zodat ze voor hen een leuke, actieve oma kan zijn. Ze voelt zich nu weer energiek en fit, en geniet van het leven.

Hieronder lees je haar succesverhaal.

Nannie aan het woord

Twee jaar geleden ging ik met een groep naar Thailand op vakantie. Vooraf vond ik het al lastig om zomerkleding te kopen voor deze vakantie, omdat ik was aangekomen. Eenmaal in Thailand werden er door de groep foto’s van elkaar gemaakt. Op één van die foto’s zag ik een vrouw met flink overgewicht op een scooter zitten en ik herkende haar niet direct. Toen ik nog een keer goed keek, besefte ik me dat IK diegene op de scooter was. Dit was voor mij een eyeopener. Natuurlijk wist ik wel dat ik was aangekomen: steeds een kilootje erbij. Ik dacht dat het wel meeviel hoe dik ik was, maar de foto gaf me een ander inzicht.

Na vakantie starten

Ik besloot om tijdens die vakantie te genieten van al het moois en lekkers. Ik wilde mijn vakantie niet laten verpesten door het besef dat ik nu toch echt moest gaan afvallen. Wel had ik met mezelf afgesproken om direct na de vakantie te starten.

Succesverhalen van anderen

Toevallig waren er twee mensen in de vakantiegroep die met PuurFiguur in een korte tijd 5 kilo waren afgevallen, voordat ze op vakantie gingen. Ze vertelden over hoe lekker ze hadden gegeten en hoe makkelijk het was om af te vallen. Afgaande op hun verhalen bestelde ik direct de dag na thuiskomst een plan van PuurFiguur en begon ik diezelfde dag nog.

21 kilo afgevallen

Ik begon met PuurFiguur in maart 2020. Ik woog toen 79,5 kilo. Mijn doel was om een gezond BMI te behalen, maar ik besloot om het in stapjes te doen. Ik begon met de eerste 5 kilo, om te ervaren of het plan werkte. En het plan werkte! Daarna was mijn streefgewicht 62 kilo, waarmee ik een gezond BMI zou behalen. Maar toen ik dat eenmaal had behaald, besefte ik me dat ik toch liever nog even wilde doorgaan, zodat ik verder in een gezond BMI zou zakken. Uiteindelijk woog ik toen 58,5 kilo (en dat weeg ik nu nog steeds). Dit alles was me gelukt binnen driekwart jaar!

Actiever en fitter

Het afvallen was het doel op zich, voor mijn lieve kleinkinderen. Ik wil graag een leuke oma zijn, omdat ik zelf ook een leuke oma had. Maar met zo veel overgewicht kun je weinig doen. Nu ik 21 kilo lichter ben, ben ik actiever en een stuk fitter. Met het skiën merk ik het ook. Ik zit vol energie en heb minder pauzes op de piste nodig.

Stabiel gewicht

Ik ben erg enthousiast over de plannen van PuurFiguur. Zo enthousiast zelfs dat meerdere vriendinnen en familieleden ook zijn begonnen met gezond afvallen. Inmiddels zit ik al ruim een jaar op hetzelfde gewicht, met af en toe een kleine schommeling erin. Dit is opvallend, omdat ik in het verleden na het volgen van een dieet eigenlijk altijd weer aankwam. Nu kom ik niet aan en krijg ik ook steeds meer het vertrouwen dat mijn gewicht stabiel blijft.

Bedankt voor je mooie, inspirerende verhaal Nannie. Ontzettend knap wat je hebt bereikt. Geniet van alle mooie momenten!

Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

  • De Afslank Boodschappenlijst
  • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
  • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
Succesverhalen
Succesverhaal van Greet

Greet (74 jaar) is 12 kilo afgevallen door het afslankplan van PuurFiguur te volgen.…

Succesverhalen
Succesverhaal van Marietje

Marietje (53 jaar) is met PuurFiguur 13,2 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Naast…

Succesverhalen
Succesverhaal van Sabine

Sabine (55 jaar) is met PuurFiguur in 3 maanden 10 kilo afgevallen. Ook heeft…

Succesverhalen
Succesverhaal van Henriëtte

Henriëtte (65 jaar) is met PuurFiguur maar liefst 17 kilo afgevallen, heeft haar relatie…

Succesverhalen
Succesverhaal van Godelieva

Godelieva (68 jaar) kreeg vanuit medische hoek het advies om af te vallen. En…

Succesverhalen
Succesverhaal van Wendy

Wendy (48 jaar) moest om medische redenen gezonder gaan eten. Ze startte met een…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
  • Direct afvallen zonder hongergevoel
  • Sporten is niet verplicht
  • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen