✓ Hardcover boeken geleverd binnen één werkdag

✓ Geleverd binnen één werkdag

Bekijk alle producten Bekijk aanbod

BreinTV review: Alles wat je wilt weten over dit nieuwe platform

Heb je al van BreinTV gehoord? Bij PuurFiguur ontdekten we dit nieuwe online platform voor zelfontwikkeling pasgeleden.

Lees onze review en ontdek wat BreinTV inhoudt, wie erachter zit en wat je eraan hebt.

Inhoud:

Wat is BreinTV?

BreinTV is een soort Netflix voor zelfontwikkeling. Je kunt er lid van worden en dan kun je direct inloggen via je computer of telefoon, waarna je in een persoonlijke groei platform komt. Hier kun je kiezen uit thema’s waar je op dat moment behoefte aan hebt. Denk aan beter slapen, minder piekeren of meer zelfvertrouwen.

BreinTV bevat zo’n 500 groeivideo’s, 17 e-books & hand-outs en 25 video’s van masterclasses over patronen doorbreken, je dromen realiseren, wilskracht ontwikkelen en andere onderwerpen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling.

Kortom: BreinTV is een platform voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen.

Wie zit erachter?

BreinTV is opgericht door Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach.

Albert is psycholoog, auteur, spreker en oprichter van Sonnevelt opleidingen. Albert heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van succesvol, vitaal en gelukkig leven. Hij wil mensen inspireren om de mooiste versie van zichzelf te worden.

Zijn opleidingsinstituut is een plek waar hijzelf en anderen kunnen groeien. Dat hij hierin succesvol is, bewijst het feit dat zijn instituut al 3 jaar op rij is uitgeroepen tot nummer één opleider van Nederland. Met BreinTV is daar een inspirerende opleidingsplek bijgekomen.

Tonny Loorbach is de andere oprichter van BreinTV. Hij is ondernemer, spreker en auteur van diverse boeken over online marketing. Waar Albert zich richt op persoonlijke groei, richt Tonny zich vooral op de groei van ondernemers en ondernemingen. Samen vormen ze een uniek duo met een prachtige missie: zoveel mogelijk mensen helpen om hun passie te leven en succesvol te zijn in alles wat ze doen.

Hier lees je meer over Tonny en Albert.

Wat heb je eraan?

Bij BreinTV kun je alle gebieden in je leven aanpakken waar het niet lekker loopt, zodat je je steeds verder kunt ontwikkelen tot een gelukkig, vitaal en succesvol persoon.

Als je kiest voor één van de vele trainingen, word je gecoacht door Albert Sonnevelt. Hij geeft je in een serie korte videolessen heldere uitleg en verhelderende inzichten over stress, angst en het missen van een ‘drive’ in je leven.

Ook ontvang je van Albert praktische adviezen en tips voor het doorbreken van belemmerende patronen en overtuigingen, zodat je werkzame handvatten hebt om met jezelf aan de slag te gaan. De trainingen bevatten werkboeken met praktijkgerichte oefeningen, waardoor je op zelfonderzoek kunt gaan en stappen kunt zetten naar het aanbrengen van positieve veranderingen in je leven.

Albert noemt dat groeien door te ‘doen’ en actief aan jezelf te werken, in plaats van alleen te kijken en te luisteren. Door op deze manier te leren, integreer je alles wat je hebt geleerd in je dagelijkse leven en verandert je leven daadwerkelijk. Zo ervaar je meer energie en ontspanning, en ben je in staat om meer rust en zingeving in je leven te brengen.

Samenvatting: BreinTV zit vol met waardevolle adviezen om alles uit je leven te halen.

Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen tot BreinTV sluit je een abonnement af. Er zijn twee abonnementen: een jaarabonnement en een maandabonnement.

Met zowel een jaar- als maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle trainingen, masterclasses, e-books en hand-outs. Je kunt zowel inloggen vanaf je computer, telefoon als tablet, dus zowel thuis als onderweg. Voor je telefoon is er een app beschikbaar.

Het platform wordt continu aangevuld met nieuwe trainingen, e-boeken en video’s. Hier heb je eveneens onbeperkt toegang toe met een abonnement. Je hoeft dus niet opnieuw te betalen als je de nieuwste training wilt gaan volgen.

De trainingen

Dit zijn de trainingen waarmee BreinTV is gestart:

 • Ontdek je passie
  In 42 videolessen helpt Albert jou om meer uit het leven te halen door je hart te volgen en daardoor meer plezier en bezieling te ervaren bij alles wat je doet.
 • Meer zelfvertrouwen
  Ontwikkel meer kracht en moed, en krijg daarbij bezielende begeleiding van Albert. Zo zet je in 6 modules alle stappen die nodig zijn om de uitdagingen in je leven aan te gaan zonder angst om te falen.
 • Geen paniek
  Deze training bevat 6 modules waarin je controle krijgt over angst en paniek, zodat je vol vertrouwen en positief in het leven staat.
 • Beter slapen
  Leer in 4 modules je slaappatroon optimaal te verbeteren voor maximale vitaliteit en productiviteit.
 • Stop piekeren
  Deze training bevat 55 videolessen waarin je controle krijgt over jouw piekergedachten en de stilte in je hoofd ontdekt, zelfs tijdens de meest stressvolle situaties in je leven.
 • Kiezen vanuit je hart
  In 64 inspirerende videolessen geeft Albert je alle handvatten om keuzes te maken zonder angst of schuldgevoel.
 • Anti burn-out Challenge
  Ontdek in 34 videolessen hoe je meer rust en balans in je leven kunt brengen en ontwikkel persoonlijke veerkracht en vitaliteit, zodat stress je leven niet meer bepaalt.
 • 42 Dagen Vitaal Challenge
  Als je meedoet aan Albert’s Vitaal Challenge, dan leer je je lichaam, hoofd, hart én ziel op een positieve manier in balans te brengen, zodat je steeds blaakt van energie en de hele wereld moeiteloos aankunt.
 • Geluk(t)
  Leer in 41 videolessen van Albert hoe je dagelijks kunt stralen van geluk, ongeacht de omstandigheden.

Tip: Voor nog meer inspiratie en verdieping kun je op BreinTV de video’s bekijken die tijdens masterclasses van Albert zijn gemaakt. Albert blijft masterclasses geven en trainingen ontwikkelen, dus je kunt regelmatig iets nieuws verwachten op het platform.

Vragen

Hoelang duurt een training?

Dat hangt af van het tempo waarin je de training doorloopt en of je tussendoor rustpauzes, oefentijd of vakantie neemt.

Wat kost het?

Een maandabonnement kost € 19,95 en een jaarabonnement € 175,-. De prijzen staan vast, dus je hoeft geen onverwachte verhogingen te verwachten.

Heb ik garantie?

Als je er binnen 14 dagen achter komt dat de trainingen toch niets voor je zijn, dan geldt de niet-goed-geld-terug-garantie.

Samenvatting

BreinTV is een nieuw online platform voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Je kunt er lid van worden en dan heb je toegang tot alle trainingen, masterclasses en e-boeken van Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach.

Wat je er aan hebt? Dat is per persoon verschillend.

Bij PuurFiguur hebben wij intern veel gehad aan het materiaal over stress verminderen, piekeren, slaapproblemen aanpakken, meer geluk, zelfvertrouwen en plezier ervaren. Het heeft onze organisatie geholpen om meer uit onszelf te halen (en daarmee meer impact te kunnen maken).

Wil je meer lezen en horen van Albert en Tonny, dan raden we je aan om de website psychologievansucces.nl te bekijken. Hierop plaatst het duo inspirerende blogs, video’s en podcasts, zodat je een goed beeld krijgt van hun visie op geluk, vitaliteit en succes.

Wat vind je van dit artikel?
Afvallen met de boodschappenlijst

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en verlies tot wel 2 kilo per week met:

 • De Afslank Boodschappenlijst
 • Onze beste tips om (buik)vet te verbranden
 • Koolhydraatarme tips en recepten direct in je mailbox!

Disclaimer: Deze website geeft geen medisch advies. Raadpleeg bij twijfel altijd je (huis)arts.
Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen
in dit artikel lees je wat if is en krijg je een intermittent fasting schema
Afvallen
Intermittent fasting: de complete gids + eetschema’s

In dit artikel ontdek je hoe intermittent fasting werkt en wat de voordelen en…

in dit artikel lees je over omega 3 voeding en de link tussen omega 3 en afvallen
Gezond eten
Het belang van omega 3 + tips om een tekort te voorkomen

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over omega 3, zoals…

ontdek hier of eieren gezond zijn en hoeveel calorieen ei bevat
Gezond eten
Zijn eieren gezond? Ontdek alle mythes en waarheden over eieren

In dit artikel ontdek je of eieren gezond zijn, hoeveel eieren per week veilig…

bmi berekenen vrouw en bmi berekenen man doe je met onze bmi meter
Gezondheid
BMI: Wat is het en hoe kun je je BMI berekenen?

Met onze handige BMI calculator weet je binnen 1 minuut wat jouw BMI is…

in dit artikel vind je 18 afvallen tips die je slank maken
Afvallen
Afvallen tips: 18 tips om snel en gezond af te vallen

In dit artikel vind je 18 tips waarmee je op een gezonde manier kunt…

we geven je 30 tips voor afvallen buik
Afvallen
Afvallen buik: 30 tips voor snel buikvet verbranden

Buikvet is hardnekkig en gevaarlijk. Te veel buikvet is namelijk schadelijk voor je gezondheid.…

Bekijk meer artikelen
Ontdek hoe je gemakkelijk slank wordt door je hormonen te balanceren
 • Direct afvallen zonder hongergevoel
 • Sporten is niet verplicht
 • Simpele koolhydraatarme weekmenu's
Ontdek de voordelen