Nieuw! Twee aanvullende PuurFiguur-weekmenu's

Probeer deze twee weekmenu's de aankomende dagen om direct af te vallen zonder hongergevoel te ervaren of verplicht te sporten.

Deze nieuwe weekmenu's zijn speciaal bedoeld voor jou als je jouw gezonde gewoontes door wilt zetten met slimme en lekkere recepten die niet veel tijd kosten.

100% digitaal: voor elk apparaat

Volg de Twee Aanvullende Weekmenu's van PuurFiguur om:

  • Snel en gezond af te vallen
  • Nieuwe inspiratie op te doen
  • Gezond en slank de lente in te gaan
  • Lekker en super simpel te koken (2 weekmenu's)

Na je bestelling ontvang je deze twee nieuwe digitale weekmenu's direct in je mailbox. Alles zit erbij: boodschappenlijsten, ondersteuning van ons per e-mail en twee snackopties per dag.

Ook te volgen als vegetariër of als je niet goed tegen zuivel (lactose) kunt!

PuurFiguur is o.a. bekend van:

Martien verloor 18 kilo!

Het plan werkte. En dat niet alleen: ik kreeg ook mijn mobiliteit weer terug. Dus we begonnen met wandelen en fietsen. Goede voeding en fitheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Na het nieuwe jaar ben ik begonnen met het Winter Afslankplan waarmee ik nu 3 weken bezig ben. Dit resulteert in geen hongergevoel, ook ’s avonds geen hongergevoel meer, fitter, goed slaapritme, meer energie én ik weeg nu 77 kilo. Mijn einddoel is nu al bijna behaald en ik ben meer dan tevreden.

– Martien (75 jaar)

Nora verloor 14,3 kilo!

Er moest iets gebeuren, maar ik wilde niet weer op een of ander dieet. Een dieet geeft me namelijk stress. En van stress ga ik eten. Ik besefte me dat ik mijn leefstijl moest omgooien en hoorde goede verhalen over koolhydraatarm eten.

Ik sprak met mezelf af dat ik me één maand aan het plan hield om zo te beoordelen of het voor mij werkte. En het werkte! Na twee weken voelde ik me al energieker en lekkerder in mijn vel. En ja, ik viel ook af.

– Nora (44 jaar)

Klik hier om de nieuwe weekmenu's te bestellen


Twee nieuwe weekmenu's

Verzekerd van slimme recepten die wij voor je hebben samengesteld

✔ 2 nieuwe weekmenu’s (nog nooit eerder verschenen)
✔ 70 koolhydraatarme recepten
✔ Exacte voedingswaarden per recept
✔ Ook te volgen als vegetariër
✔ Ook te volgen als je lactoseintolerant bent
✔ Ondersteuning per e-mail (voor al je vragen)

€ 17,95.-
€ 9,95

Met 60 dagen bedenktijd


Met 100% 'niet goed, geld terug'-garantie binnen 2 maanden

Wij zijn ervan overtuigd dat je over twee maanden nog steeds blij bent dat je dit hebt gedaan.

Daarom geven wij 60 dagen garantie in alle denkbare situaties!

Ben je geïnteresseerd in de Twee Aanvullende Weekmenu's van PuurFiguur, maar ben je bang dat het toch niet bevalt? Geen probleem. Je kunt het risicoloos uitproberen. Als je ontevreden bent, krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Zo werkt de garantie: stuur ons een e-mail op info@puurfiguur.nl met als onderwerp “Twee Aanvullende Weekmenu's geld retourneren graag” en wij storten het volledige aankoopbedrag binnen één werkdag terug. Houd rekening met één extra dag verwerkingstijd van je eigen bank.

Bestel de Twee Aanvullende Weekmenu's van PuurFiguur met zelfvertrouwen.

*Disclaimer: Puur Figuur BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties op de inhoud of juistheid. PuurFiguur geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van de Twee Aanvullende Weekmenu's verschillen per individu.

More...