PuurFiguur sponsort Borstkanker Onderzoek Groep

Wij van PuurFiguur hebben een missie: overgewicht in Nederland en België halveren binnen 15 jaar. Er zijn ook verschillende aandoeningen, klachten en ziekten die buiten ons werkgebied vallen. Eén van die ziekten is borstkanker.

Er bestaat een prachtige organisatie die dagelijks actief is in de strijd tegen borstkanker: Borstkanker Onderzoek Groep (BOOG). Deze stichting werkt aan betere behandeling en kwaliteit van leven voor patiënten met borstkanker. En daar is hulp voor nodig.

De ambitieuze doelen van BOOG

PuurFiguur is dankbaar voor het feit dat stichting BOOG zich inzet tegen borstkanker. Het siert BOOG dat het bestuur bestaat uit professionele en gepassioneerde vrijwilligers die hun kostbare energie, tijd en aandacht steken in het bestrijden van borstkanker.

Een greep uit de doelen van BOOG:

  • Therapie op maat waarbij wordt voorkomen dat een patiënt chemokuren krijgt die niet aanslaan
  • Nieuwe ontdekkingen uit het laboratorium snel naar de ziekenhuizen krijgen, waar het hard nodig is
  • Helpen bij het doel om kanker niet meer fataal te maken, maar dragelijk

Waarom PuurFiguur BOOG steunt

Ten eerste: omdat het kan. PuurFiguur is de laatste tijd flink gegroeid, en we willen wat teruggeven. Maar aan wie of welke organisatie?

Toen Bernard op bezoek ging bij stichting BOOG om kennis te maken, wist hij het gelijk. Het budget van BOOG wordt namelijk zo optimaal mogelijk besteed aan onderzoek naar borstkanker: precies op de plek waar het nodig is.

Het bestuur van BOOG, bestaande uit professionals, werkt op vrijwillige basis. Ze nemen geen salaris aan en werken met passie om borstkanker de wereld uit te helpen.

Wij hebben genoeg gezien om te concluderen dat elke euro goed wordt besteed. Dat is een fijn gevoel als je doneert aan een goed doel.

Het onderzoek van vandaag is de hoop van morgen

Als je meer wilt ontdekken over BOOG en haar successen, bezoek dan hun website.

Je kunt doneren in verschillende vormen (klein, groot of zakelijk) en kunt contact opnemen met BOOG als je een goed idee hebt.

Bezoek hier de website van BOOG.